dijous, 26 de desembre del 2013

TABLETS I VIDEOCONSOLES

Actualment, les tablets han entrat en la societat pisant fort per la diversitat de possibilitats que ofereixen i les infinites accions que es poden fer amb elles. En un sol dispositiu, podem descarregar tantes apps com estimem necessari i fer activitats que, abans, eren avorrides i poc dinàmiques.
D'aquesta manera, la seua utilització en l'aula és imprescindible en els nostres dies ja que podem trobar implicacions educatives en cada racó d'una tablet. Des de dibuixar fins a fer operacions matemàtiques, en les opcions més clàssiques, o trobar informació, compartir-la, crear perfils dins les xarxes socials o actualitzar un blog, dins les més innovadores. Per tant, no podem deixar de banda la importància que tenen aquestos petits dispositius en la societat de la informació i  en la vida dels nostres alumnes.
D'altra banda, trobem els videojocs, altra opció per a integrar a les nostres aules, encara que no tan plena d'avantatges com les tablets, ja que necessiten de molts jocs que van separats del dispositiu, ofereixen tan sols la possibilitat de jugar i no tenen tants recursos com les tablets. No obstant, sí trobem interessant que els alumnes disposen d'aquestos videojocs amb jocs educatius a casa, de manera que es potencie el seu aprenentatge des de casa també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada